Review datingsite Parship

Zijn de kosten het waard en wat krijg je ervoor terug?

Gemiddelde leestijd: 8 minuten

Review datingsite Parship, is het de kosten waard of toch niet?
Als je twijfelt, lees dan dit artikel!

Mensen die virtueel op zoek gaan naar een partner hebben keuze te over als het gaat om datingsites.
Scharrels kun je vinden op elke hoek van de straat maar, wil je een serieuze relatie, dan geeft een degelijk onderbouwde relatiebemiddeling een pak meer zekerheid.

Parship is één van de voorlopers wat betreft online relatie middelaarschap en dat merk je meteen als je de website bezoekt.
In deze review over de datingsite Parship nemen wij je graag mee voor een uitgebreide expeditie doorheen de website.

Beoordeling Parship
Beoordeling Parship

Beoordeling door Date4love,

21 mei 2020
4

Gemiddelde beoordeling van de bezoekers van de website Parship.

De eerste indruk

Het spreekwoord zegt ‘Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk’ en dat heeft men bij Parship goed begrepen.
Zachte maar toch levende kleuren, een mooie opbouw en fraai geordende informatie geven alvast een goede indruk aan wie de site bezoekt.
Uiteraard is het de bedoeling dat je een online dating account aanmaakt, dat is wel de bedoeling, maar de sfeer is helemaal niet dwingend.

Jezelf onderscheiden van anderen

Jij bent uniek en daar ben je hopelijk trots op.
Je onderscheidt je wellicht door een aantal kenmerken en/of competenties die anderen niet hebben.
Dit geldt ook voor deze online datingsite en dit doen ze met hun markante wetenschappelijke persoonlijkheidstest.
Deze uitgebreide test werd ontwikkeld door psycholoog Prof. Dr. Hugo Schmal die tevens ook medeoprichter is. 

Door middel van een flink aantal meerkeuzevragen kun je precies aangeven wat je van een partner en een relatie verlangt.
Het voordeel van deze vragenlijst is dat er zaken zijn waaraan je waarschijnlijk zelf nooit zou denken mocht je zelf de vragen moeten opstellen.
Het nadeel is dan weer dat de antwoorden waaruit je kunt kiezen, tamelijk ongenuanceerd zijn en je soms het gevoel hebt dat ‘ja/nee maar..’ ontbreekt.

Het resultaat van de test kun je bekijken maar indien je niet betalend lid bent, zie je slechts een klein gedeelte van de bevindingen van de psycholoog. Termen uit de psychologie als ‘het aangepaste innerlijke kind’, ‘de kritische innerlijke ouder’ en de uitdieping van de vrouwelijke/mannelijke kant worden aangeduid in een duidelijke grafiek.

Tijd om een account aan te maken!

Bij het aanmaken van de online dating account vallen een aantal dingetjes op die op z’n zachtst gezegd merkwaardig zijn.
Een klein schermpje nodigt je uit om aan te geven wat je bent en waar je naar op zoek bent.
Bij het aanvinken ‘ik ben een vrouw, op zoek naar een man’ word je later begroet als meneer, iets wat wellicht niet zou mogen storen in tijden van gendergelijkheid, maar toch.

Tijdens het aanmelden zijn er ontelbare opties mogelijk die niet alleen half voorgekauwd zijn maar, er is ook genoeg ruimte gelaten voor eigen inbreng.
Dat is vooral een voordeel omdat nergens in de lijst gevraagd wordt of je wenst dat jouw toekomstige partner jonger of ouder is, groter of kleiner enz.

Ook is het mogelijk om, naast een profielfoto, meerdere foto’s te uploaden.
Hierdoor kunnen potentiële partners een goed beeld krijgen van hoe jij er uitziet. 

Potentiële partners op een rij

review parship verliefd koppel

Vanaf het moment dat je je door de persoonlijkheidstest en het vervolledigen van jouw profiel hebt geworsteld, gaan ze jouw mogelijke partners voorstellen.
Al naar gelang de overeenkomsten die jullie beiden ingevuld hebben, verschijnt ook het matching percentage.


Waar helaas geen rekening mee gehouden wordt is de fysieke afstand tussen jou en de gegadigden en dit kan voor sommige mensen wel een hinderpaal betekenen.

Wat je van ver haalt is lekker wordt wel eens gezegd maar of liefde dit altijd overleeft is nog zeer de vraag.
Na een beetje zoekwerk vind je een linkje naar een apart tabblad waar je een aantal keuzemogelijkheden hebt wat afstand betreft door bepaalde landen en provincies aan te vinken.

Aan partnerkeuze is er nochtans helemaal geen gebrek, enkele honderden mannen of vrouwen die, net als jij op zoek zijn naar warmte en tederheid, vullen meteen je scherm. 

Tijd voor actie!

Je hebt nu een mooi profiel aangemaakt, je foto staat uitnodigend te schitteren op een zelf gekozen aantrekkelijke achtergrond, de partnervoorstellen zijn gerangschikt dus nu is het tijd om dynamiek in jouw zoektocht te brengen.
Je kunt de profielen aanklikken waardoor je meteen meer te weten komt over wie er achter de wazige foto schuilgaat.
Op deze manier krijg je een mooi beeld van hoe de persoon in kwestie in het leven staat, wat zijn of haar passies en ambities zijn enz.

Wil je echter in contact komen met deze persoon ga je eerst je account moeten omzetten naar premium.
Hierbij kun je kiezen uit drie verschillende pakketten en het is evident dat wanneer je intekent voor een langere periode, de prijs lager wordt. 

Goedkoop kun je het lidmaatschap niet noemen maar je krijgt dan ook echt waar voor je geld.
Vooral als je weet dat 38% van de betalende leden ook daadwerkelijk een serieuze partner vindt.

Eens je lidmaatschap afgerond is, kun je naar hartenlust berichten uitwisselen en elkaar op een virtuele manier beter leren kennen.
Doe je het liever rustig aan of weet je niet meteen een goede openingszin, kun je een fictieve glimlach of ijsbreker versturen met één enkele muisklik.

Later, wanneer het contact vlot verloopt, biedt de website ook de mogelijkheid aan om jullie band sterker te maken via de handige webcamfunctie. Omdat lichaamstaal belangrijk is en het vooral ook best leuk is om, na een tijdje communiceren, elkaars stem te horen is dit echt een fantastisch hulpmiddel.

Alles op een rijtje

Als we deze review over datingsite Parship gaan samenvatten in een aantal trefwoorden, zijn betrouwbaar, veelomvattend en adequaat termen die Parship het beste omschrijven. Het aanbod van eventuele partners is zeer uitgebreid en de mogelijkheid om jezelf uitvoerig te profileren is absoluut een bonus.

En ook al is de prijs een tikkeltje aan de hoge kant, de kans dat je bedonderd wordt door een catfish is zeer gering.
Uiteraard is het altijd aan te raden om voorzichtig te zijn.
Maar de mogelijkheden om een vals profiel aan te maken, is door de opbouw van deze website herleid tot het minimum.

Klaar om jouw ideale partner te vinden?

Ga de uitdaging aan en ontmoet de liefde van je leven!

Klik hier en schrijf je gratis in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *