Reviews datingsites

Kies de datingsite die bij jou past en lees hier de reviews!

Mysecretdate

Mysecretdate review

Wanneer je voor het eerst naar mysecretdate.nl surft, valt het meteen op dat er nagedacht werd over de lay-out.
De beginpagina is overzichtelijk, rustgevend door de gebruikte kleuren en straalt klasse uit, ook al gaat het om een datingsite voor mensen die stiekem willen daten.

Ematch

Ematch review

Wil je meteen dicht bij huis zoeken naar een date, dan biedt eMatch verschillende opties aan voor dating, expliciet voor verschillende steden over heel het land.
Benieuwd hoe de binnenkant er uitziet? Volg dan vooral mee.

Secondlove

Is je huwelijk verzand in sleur, hou je nog teveel van je partner om hem of haar te verlaten of heb je het lef niet… dan is Second Love misschien wel dé datingsite voor jou. Was je nog nooit ontrouw en heb je geen ervaring met liegen en vreemd gaan, dan krijg je op deze site een hoop tips.

Gay/Lesbisch

Gaybuddy

Gaybuddy review - uitgelichte afbeelding

De positieve boodschappen van leden en ex leden op de home pagina, boezemen in ieder geval vertrouwen in.
 Dit is een regelrechte uitnodiging om eens een kijkje te nemen binnen deze organisatie.

50plusrelatie

50plusrelatie review

Ietwat verouderd maar daarom niet minder interessant, is de eerste indruk die 50plusrelatie.nl geeft. De lay-out is heel sober, net als de manier waarop je gratis kunt inschrijven. Maar, onder het motto ‘less is more’ gaan we gewoon een kijkje nemen aan de binnenkant van deze datingsite.

Cupify

Cupify review

Voor sommigen is daten een leuk tijdverdrijf, voor anderen dé manier om een nieuwe partner te vinden. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een duurzame relatie, een eenmalig contact of louter online contact… een datingsite geeft je de mogelijkheid om te vinden wat je zoekt.

Elitedating

elitedating review

Wie online een duurzame relatie zoekt en serieuze plannen heeft om aan een nieuwe toekomst te bouwen, overweegt best eerst welke datingsite het beste geschikt is.
Elitedating.nl is één van de sites die mensen wil samenbrengen die hoog opgeleid zijn.

E-matching

review e-matching - call to action

Dating voor hoger opgeleiden waar mensen die een one night stand zoeken of een ‘Friend with benefits’ niet welkom zijn.
Dit klinkt veelbelovend want er bestaan genoeg sites die mensen matchen die op zoek zijn naar lust van korte duur.

Qupid

Qupid review

Tijdens de Qupid review gaf de eerste indruk, bij het bezoeken van de home pagina, aan dat het een site is die vooral mannen wil aantrekken.
Er worden tips gegeven over hoe een echte man zich gedraagt tegenover een vrouw maar niet omgekeerd.

Ourtime

Het eerste bezoekje aan de website deed meteen een belletje rinkelen.
Een waarom-komt-dit-zo-bekend-voor gevoel zeg maar. Maar twee minuten opzoekwerk gaf de bevestiging van dat vermoeden want ourtime.nl is een zustersite van Lexa.

Lexa

Wanneer op een algemene website voor datingsites staat dat je, bij Lexa.nl met een gratis account beperkt berichten kunt versturen, is de verleiding groot om daar eens op ontdekkingsreis te gaan. Want, wie wil er nu niét gratis in contact komen met anderen.

Relatieplanet

Serieuze relatie - relatieplacet

Nieuwe mensen ontmoeten kan verrijkend zijn, een partner ontdekken tussen alle profielen op datingsites zelfs nog meer. Relatieplanet is één van de meest bezochte sites als het om daten gaat. Een reden te meer om een keertje doorheen deze datingsite.

SDC

SDC.com

Waar men vroeger over partnerruil praatte, en dit woord meestal met opgetrokken neus uitsprak, spreken we nu over swingers zonder dat er nog veel aanstoot aan gegeven wordt. Daarom is het tijd om de virtuele deur binnen te stappen.

Be2

Wie een vluchtige relatie zoekt, een seksdate of een one night stand is hier niet aan het juiste adres.
Duurzame relaties, serieuze en langdurige verbindingen tussen twee mensen, daar draait het om op deze datingsite.

Gayparship

Een date of relatie zoeken, je vriendenkring uitbreiden of nieuwe mensen leren kennen is niet altijd evident. Vooral niet als je niet echt actief deelneemt aan het uitgaansleven of je aan het vissen bent in een vijver die niet zo groot is als andere vijvers.

Match4me

Match4me

Wanneer je op zoek bent naar een datingsite die bij jou past, is het handig om eerst de ervaring te lezen van anderen.
Dit geeft altijd een goede kijk op het reilen en zeilen van het hele gebeuren.
In deze review gaan we je een beoordeling van Match4me geven op basis van ervaringen.

50plusmatch

50plusmatch

50plusmatch reviews, aan de hand van dit artikel willen we je wat meer vertellen over de site 50plusmatch.nl.
In deze review vertellen we je wat de site precies inhoudt, hoe deze in elkaar zit, en hoe de ervaringen van anderen zijn met betrekking tot deze site.

Parship

Parship

Parship is één van de voorlopers wat betreft online relatie middelaarschap en dat merk je meteen als je de website bezoekt.
In deze review over de datingsite Parship nemen wij je graag mee voor een uitgebreide expeditie doorheen de website.

Alleenstaande-moeders

Een datingsite, enkel toegespitst op alleenstaande moeders én vaders, zou wel eens een hit kunnen zijn en de moeite waard om een alleenstaande-moeders.nl review over te schrijven.

Alleenstaande-vaders

Een datingsite, enkel toegespitst op alleenstaande moeders én vaders, zou wel eens een hit kunnen zijn en de moeite waard om een alleenstaande-vaders.nl review over te schrijven.

Alleenstaande-mamas

In deze onpartijdige alleenstaande-mamas.nl review nemen we je mee naar een datingsite met de naam alleenstaande-mamas.nl.

Alleenstaande-papas

In deze onpartijdige alleenstaande-papas.nl review nemen we je mee naar een datingsite met de naam alleenstaande-papas.nl.

Nextlove

In deze Nextlove review gaan we op zoek naar de interne keuken van de datingsite die specifiek ontworpen is voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe liefde.


Ashley Madison

Life is short. Have an affair.
Dit alleszeggende zinnetje prijkt net onder de titel van de datingsite ‘Ashley Madison’.

Victoria Milan

’Voel je je gevangen in een eentonig en hartstochtelijk huwelijk, waar elke dag hetzelfde is?’ luidt één van de koppen op deze datingsite.
Wanneer je dan een Victoria Milan review wil schrijven en je oog valt hier op, dan kriebelt het om verder te gaan snuisteren.

Novamora

Ondanks de slechte kritieken, waar we het later in deze review over hebben, zijn we toch nieuwsgierig om zelf de proef op de som te nemen voor schrijven van een objectief Novamora review. De verschillende slechte ervaringen, die we her en der lezen, mogen ons niet tegenhouden om zelf op zoek te gaan naar de ware toedracht ervan.

50liefde

In deze 50liefde.nl review gaan we een kijkje nemen binnen de site en vooral kijken of je met een gratis abonnement, als vijftigplusser, kans maakt op contact met een potentiële nieuwe liefde.
Zoveel datingsites, zoveel gebruiken dus hoog tijd dat we ook hier eens binnen duiken. 

C-date

Het boeiende aan de wereld van daten is dat er voor elke doelgroep wel een aantal sites bestaan. Ook voor mensen die, in een relatie of gewoon omdat het leuk is, op zoek zijn naar een sekspartner of een affaire.

Secretflirt

In deze Secretflirt review gaan we een kijkje nemen in de interne keuken van een datingsite die bedoeld is voor zowel singles, als mensen die reeds een partner hebben.
Ben je op zoek naar een duurzame relatie, een flirt, een affaire of een Friends-with-benefits-relatie, dan zit je bij Secretflirt op de juiste plaats.

Wytegearre

Je zult maar in het mooie Friesland wonen en op zoek zijn naar een relatie.
Dan is het handig om een datingsite te vinden waarvan je weet dat de andere leden niet al te ver bij jou uit de buurt wonen.
Een Wytegearre review mag dus zeker niet in onze lijst ontbreken!